Vi har vært så heldige å få tak i kokt snøkrabbe, gjerne omtalt som kongekrabbens lillebror.

Dette trenger du: 
4 personer 500 gram med klor av snøkrabbe
1 avocado
1/3 middels stor mango
½ granateple
2 sjalottløk.
Ca 2 ss majones
Ca 2 ss cremefraiche
Ca 2 dill
Salatblad
Hvitpepper

Evt litt fersk chili eller tørket cayennepepper
 
Slik gjør du det:
Rens klørne og del i små biter, hakk resten av ingrediensene( unntatt frøene fra granateplet som strøs på ved servering) og bland sammen.
Smør loffen og stek dem enten i ovnen eller stekepanne.

Legg et salatblad på hver loff og legg salaten ovenpå. Server med et godt glass ungt og  fruktigt hvitvin

Christer

NB: Ikke alle butikker har snøkrabbe tilgjengelig, men denne retten er også god med kongekrabbe i stedet.


Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler