I samarbeid med
Det blir ikke mer sommer enn dette.
Det blir ikke mer sommer enn dette. Foto: P4

Oppskriften passer til fire personer:

2 kyllingbryst

1 Romanosalat eller annen crispy salat

En bunt grønn asparges

1 Mozzarella ost

1 fint skivet løk. Legges i vann i 20 minutter 

1 ss. Hakkede urter

1-2 tomater

Dressing

2 ss olivenolje

1tsk sennep

1 tsk eddik

2 ss friske urter

100 gram bær. Christer brukte bringebær, jordbær og stikkelsbær.


Slik gjør du det:

1. Bland alle ingredienser til dressingen i et desilitermål og kjør med stavmikser.

2. Del kyllingbrystet på langs og legg i en bolle. Salte og peppre og hell på en ss olivenolje. La stå stå i 20 minutter. Stek kyllingen.

3. Skrell og kok asparges uten lokk i 4 minutter. Ha litt salt og sukker i vannet. Sukker gjør aspargesen mer sprø. Kok uten lokk så beholder aspargesen sin fine farge. Legg i iskaldt vann for at stoppe kokingen

4. Vask salat og tørk den godt, ha litt salt pepper og olje på den 


Servering: 

Fordel salaten på tallerkner og legg på tomat, løk, asparges og kylling.
Bryt Mozzarella i små biter og fordel.
Strø urter over og ringle til sist dressingen over salten.
Server med godt brød til.


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler