I samarbeid med
NAM: Det er tid for rekesmørbrød igjen, her er Christers beste oppskrift.
NAM: Det er tid for rekesmørbrød igjen, her er Christers beste oppskrift. Foto: P4

Ingredienser:

Ristet loff

Nyskrelte reker

Nesten hardkokt egg

Crispy salat

Plommetomat i terninger

Agurk i terninger der kjernen er kuttet bort

Kokt grønn asparges i terninger

Dill

Sitron

Løyrom (kan eventuellt sløyfes) 


Majonesblanding:

2/3 hjemmelaget majones eller ferdigkjøpt av topp kvalitet

1/3 Crème Fraîche

Sitronsaft

Hakket dill

Evt, litt finrevet pepperrot eller finhakket hvitløk

Fremgangsmåte:

Bland sammen ingrediensene i majonesblandingen. Rist loffen i stekeovnen, og smør på litt majonesblanding. Legg på saltatblader og egg før du legger på litt mer majonesblanding. Ha så på hakket agurk, tomat og asparges, og fortsett med nyskrelte reker. Topp med litt majonesblanding, løyrom, sitron og dill.  

Flere kanaler