WHISKEYOST: Dette er en juletradisjon i P4s Radiofrokost
WHISKEYOST: Dette er en juletradisjon i P4s Radiofrokost Foto: P4

Christers whiskeyost

250 g cheddarost

2 cl maltwhisky (Upper Ten er godt egnet også)

1 plastboks med lokk

1 gaffel

Slik gjør du:

1: Bruk gaffelen og prikk så mange hull i osten som mulig. Legg osten i plastboksen og hell over whiskyen. Sett den i kjøleskapet.

2: Hell whiskyen som ligger på siden av osten over osten to ganger daglig i en ukes tid. Hvis ikke osten har tiltrukket seg whiskyen etter en uke så hell av det som er til overs.

3: La deretter osten godgjøre seg i kjøleskapet minst en uke før servering.


Flere saker

- Vil bli taxikollaps i Oslo Den seriøse delen av taxinæringa i Oslo vil kollapse med regjeringens nye reform. Tirsdag 14.05 2019
Flere kanaler