• Christer del 1
    25.07.14
    01:11
    25.07.14
    01:11
  • Christer del 2
    25.07.14
    03:26
    25.07.14
    03:26
Ingredienser (fire porsjoner):
- 3 biter laks a 160 gram
- Salt, pepper
- 100 gram mykt smør
- 1 lime
- Urter - Persille, Dill eller Estragon
- 1 klatt smør
- 500-600 gram nykokte poteter
- (Asparges)

Slik gjør du:
1. Skrell en lime med rivjern, så presser du ut saften og bland i urter (persille, dill eller estragon). I tillegg til salt og pepper sammen med 200 gram smør. Visp dette sammen til limesmør.
2. Grill laksen med skinn i folie på grillen med en klatt limesmør.
3. Bruk limesmøret ved siden av på bordet til nykokte poter eller asparges.
4. Hvis du bruker asparges; legg de utskrellede på grillen, så lager de seg selv.

Flere kanaler