I samarbeid med
I dag disker Christer opp med en fredagsfavoritt, i en litt luksuriøs drakt! Video: P4
  • 14.11.14
    2 min
  • 14.11.14
    4 min
Gourmetkokkens biffsnadder

Forslag til ingredienser:
600 g mørbrad eller ytrefilet av okse
3 store sjalottløk i skiver
2 dl shitakesopp
3 vårløk i skiver
100 g sukkererter
2 fedd hakket hvitløk
2 ts grovkornet sennep
En halv boks creme fraiche

1. Stek kjøttet medium på høy varme, og la det kjøle på rist.
2. Stek løken på svak varme.
3. Tilsett soppen og øk varmen.
4. Når sopp og løk er gyllen, tilsett sukkererter og vårløk.
5. Kutt kjøttet i store strimler og legg i pannen.
6. Tilsett sennep og creme fraiche, og kok sammen et par minutter.
7. Smak til med salt og pepper.

Server enten i tacolefse eller med potetstappe, ris eller pommes frites.

Tips: Her kan ingredienser varieres etter smak og behag. Prøv deg frem!

Flere saker

Mat fra Midtøsten
Mat fra Midtøsten Fredag 22.05 2020
Mange barn blir ikke hørt Fire av ti barnevernsbarn blir ikke hørt i saker om seg selv. Fredag 22.05 2020
Flere kanaler