Christer fikser biffen! Slik steker du perfekt ytrefilet Video: P4
  • Christer
    06.03.15
    02:43
    06.03.15
    02:43
  • Christer
    06.03.15
    05:44
    06.03.15
    05:44
Sopp- og løksaus
8-10 sjampinjonger i skiver
2 sjalottløk i ringer
1 dl oksekraft
1 dl rødvin
100 g smør
Salt og pepper

1.    Stek løk og sjampinjonger sammen med litt smør på svak varme i ca. 10 minutter.
2.    Tilsett saften fra kjøttet.
3.    Øk varmen. Tilsett oksekraft og rødvin og kok et par minutter.
4.    Senk til laveste varme og rør inn smøret.
5.    Smak til med salt og pepper.

Urteolje
2 fedd hvitløk
Bladene fra fire stilker rosmarin
½ ts salt
½ ts grovkvernet pepper
½ ts revet limeskall
1 dl olivenolje
Saften av ½ lime

Knus alt i en morter, og rør inn olivenoljen og saften av limen. Alle mengder er omtrentlige, og etter smak.


Flere saker

Håper å nå langt med demonstrasjon I kveld avholdes det en demonstrasjon for arbeidsavklaringspengene foran Stortinget. Onsdag 22.05 2019
Flere kanaler