I samarbeid med
Christer fikser biffen! Slik steker du perfekt ytrefilet Video: P4
  • 06.03.15
    2 min
  • 06.03.15
    5 min
Sopp- og løksaus
8-10 sjampinjonger i skiver
2 sjalottløk i ringer
1 dl oksekraft
1 dl rødvin
100 g smør
Salt og pepper

1.    Stek løk og sjampinjonger sammen med litt smør på svak varme i ca. 10 minutter.
2.    Tilsett saften fra kjøttet.
3.    Øk varmen. Tilsett oksekraft og rødvin og kok et par minutter.
4.    Senk til laveste varme og rør inn smøret.
5.    Smak til med salt og pepper.

Urteolje
2 fedd hvitløk
Bladene fra fire stilker rosmarin
½ ts salt
½ ts grovkvernet pepper
½ ts revet limeskall
1 dl olivenolje
Saften av ½ lime

Knus alt i en morter, og rør inn olivenoljen og saften av limen. Alle mengder er omtrentlige, og etter smak.


Flere kanaler