Dette er påskens vinner! Video: P4
  • 27.03.15
    3 min
  • 27.03.15
    3 min
Til rundt 15 plater trenger du:

100 g mykt smør
125 g melis
1 ts vaniljesukker
2 romtempererte egg
350 g mel
1 ts bakepulver
400 g sjokolade

Slik gjør du:

1: Miks sammen smør, melis og vaniljesukker

2: Tilsett ett og ett egg om gangen, og rør med høy hastighet

3: Rør sammen mel og bakepulver og ha det i røren

4: Rør det raskt sammen til en deig.

5: Form deigen til en firkant og stek den i 1-2 minutter på høy varme i et vaffeljern

6: Skjær firkanten i staver, mens den fortsatt er myk

7: Smelt sjokoladen og dypp stavene i sjokoladen

8: La sjokoladen stivne

9: Spis! God påske!

Christer Berens

Hjemmelaget Kvikk Lunsj


Oppskriften er hentet fra bloggen cupandcakes


Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler