Denne retten er helt konge! Video: P4
  • 16.01.15
    Nytelsesfredag med Christer Berens - del 1
    3 min
  • 16.01.15
    Nytelsesfredag med Christer Berens - del 2
    4 min
Kongekrabbesalat
4 personer

2 store kokte kongekrabbeklør
1 finhakket sjalottløk
4-5 ss finhakket mango
1 finhakket avokado
3 ss olivenolje
½ ts finhakket rød chili (etter smak)
2 ss hakkede urter (feks persille og kjørvel)
Saften av ½ sitron
4 toast

Bland salaten og la den gjerne stå og trekke et par timer. Legg opp salat på toast og server.

Tips: Olivenoljen kan gjerne byttes ut med rømme, for eksempel Rørosrømme. Litt hakket koriander setter et asiatisk preg på salaten.

Drikke: Et glass musserende vin eller en tørr rosévin passer perfekt til.

Flere saker

Naive foreldre kan gi mer ungdomsfyll - Ungdom vil drikke mer ansvarlig hvis de ikke får smake alkohol hjemme før de fyller 18 år. Lørdag 14.09 2019
Flere kanaler