Denne retten er helt konge! Video: P4
  • 16.01.15
    3 min
  • 16.01.15
    4 min
Kongekrabbesalat
4 personer

2 store kokte kongekrabbeklør
1 finhakket sjalottløk
4-5 ss finhakket mango
1 finhakket avokado
3 ss olivenolje
½ ts finhakket rød chili (etter smak)
2 ss hakkede urter (feks persille og kjørvel)
Saften av ½ sitron
4 toast

Bland salaten og la den gjerne stå og trekke et par timer. Legg opp salat på toast og server.

Tips: Olivenoljen kan gjerne byttes ut med rømme, for eksempel Rørosrømme. Litt hakket koriander setter et asiatisk preg på salaten.

Drikke: Et glass musserende vin eller en tørr rosévin passer perfekt til.

Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler