I samarbeid med
Denne retten er helt konge! Video: P4
  • 16.01.15
    3 min
  • 16.01.15
    4 min
Kongekrabbesalat
4 personer

2 store kokte kongekrabbeklør
1 finhakket sjalottløk
4-5 ss finhakket mango
1 finhakket avokado
3 ss olivenolje
½ ts finhakket rød chili (etter smak)
2 ss hakkede urter (feks persille og kjørvel)
Saften av ½ sitron
4 toast

Bland salaten og la den gjerne stå og trekke et par timer. Legg opp salat på toast og server.

Tips: Olivenoljen kan gjerne byttes ut med rømme, for eksempel Rørosrømme. Litt hakket koriander setter et asiatisk preg på salaten.

Drikke: Et glass musserende vin eller en tørr rosévin passer perfekt til.

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler