
Ingredienser:
Til 4 personer
500-600 gram kyllingbryst i skiver
2 bananer i biter
Ca 100 gram purreløk i skiver
Ca 4 dl kremfløte
2 porsjoner ferdigkokt ris
2 ss. mango chutney
2 fedd revet hvitløk
2 ts revet ingefær
2 ts curry/karri
1 ts salt
1 ts pepper
1 dl cashewnøtter
Potetgull (Vi brukte dillsmak, men lett saltet duger)
Olje til steking
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 175 grader og sett inn en ildfast form.
- Stek kyllingen på høy varme i en stekepanne. Ca ett minutt på hver side, og sett til side.
- Stek banan på høy varme i ca 30-60 sekunder på hver side.
- Bland alle ingrediensene sammen, unntatt potetgull, og hell i den ildfaste formen.
- Strø over potetgulll og sett i ovnen i ca 15- 20 minutter. Retten er klar når fløten har blitt tykk.