Lakserogn med asiatisk vri.
Lakserogn med asiatisk vri. Foto: P4
Siden det ofte ikke er forrett til julemiddagen, foreslår Christer Berens å servere denne retten til gjestene på kjøkkenet før man setter seg til bords.

Til fire personer

Ingredienser:

Lakserogn ca 100 gram
Crackers, så tynne som mulig
100 gram laks i tynne skiver
2 kamskjell i tynne skiver
Alfaspirer
Wasabiperler (kan sløyfes)
4 spiseskjeer soyasaus
1ss limesaft
1/4ts wasabi
1 skive marinert ingefær  

Framgangsmåte:

1. Bland sammen soyasaus, limesaft og wasabi.
2. Legg en klype alfaspirer på kjeksen.
3. Dypp laks/kamskjell i soyasaus og legg på kjeksen.
4. Legg wasabiperler og lakserogn på toppen.
5. Topp med marinert ingefær. 

Dette er en appetittvekker som kan varieres etter smak.





Flere saker

- Vil bli taxikollaps i Oslo Den seriøse delen av taxinæringa i Oslo vil kollapse med regjeringens nye reform. Tirsdag 14.05 2019
Flere kanaler