Lakserogn med asiatisk vri.
Lakserogn med asiatisk vri. Foto: P4
Siden det ofte ikke er forrett til julemiddagen, foreslår Christer Berens å servere denne retten til gjestene på kjøkkenet før man setter seg til bords.

Til fire personer

Ingredienser:

Lakserogn ca 100 gram
Crackers, så tynne som mulig
100 gram laks i tynne skiver
2 kamskjell i tynne skiver
Alfaspirer
Wasabiperler (kan sløyfes)
4 spiseskjeer soyasaus
1ss limesaft
1/4ts wasabi
1 skive marinert ingefær  

Framgangsmåte:

1. Bland sammen soyasaus, limesaft og wasabi.
2. Legg en klype alfaspirer på kjeksen.
3. Dypp laks/kamskjell i soyasaus og legg på kjeksen.
4. Legg wasabiperler og lakserogn på toppen.
5. Topp med marinert ingefær. 

Dette er en appetittvekker som kan varieres etter smak.





Flere saker

Naive foreldre kan gi mer ungdomsfyll - Ungdom vil drikke mer ansvarlig hvis de ikke får smake alkohol hjemme før de fyller 18 år. Lørdag 14.09 2019
Flere kanaler