Lakserogn med asiatisk vri.
Lakserogn med asiatisk vri. Foto: P4
Siden det ofte ikke er forrett til julemiddagen, foreslår Christer Berens å servere denne retten til gjestene på kjøkkenet før man setter seg til bords.

Til fire personer

Ingredienser:

Lakserogn ca 100 gram
Crackers, så tynne som mulig
100 gram laks i tynne skiver
2 kamskjell i tynne skiver
Alfaspirer
Wasabiperler (kan sløyfes)
4 spiseskjeer soyasaus
1ss limesaft
1/4ts wasabi
1 skive marinert ingefær  

Framgangsmåte:

1. Bland sammen soyasaus, limesaft og wasabi.
2. Legg en klype alfaspirer på kjeksen.
3. Dypp laks/kamskjell i soyasaus og legg på kjeksen.
4. Legg wasabiperler og lakserogn på toppen.
5. Topp med marinert ingefær. 

Dette er en appetittvekker som kan varieres etter smak.





Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler