Foto: P4
I Norge forbinder vi leverpostei som regel med den lille, gule boksen. Men i dag har Christer Berens latt seg inspirere av vårt naboland Danmark.

Dette trenger du til et dansk smørbrød med leverpostei:

- Rugbrød
- Leverpostei
- Tørrsaltet bacon
- 2 dl skivede sjampinjong
- Salatblader
- Tomat
- Sylteagurk
- Majones

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 140 grader,
2. Legg leverposteiformen i et vannbad i ca 10 minutter til den blir lun.
3. Legg bacon på papir og stek det til det blir sprøtt.
4. Stek sjampinjongene i baconfettet og krydre med salt og pepper.

Servering:
- Smør brødet med majones.
- Legg på salatblad, tomat og sylteagurk.
- Legg den lune leverposteien over.
- Topp med bacon og sjampinjong.



Flere saker

- Kan bli krise i eldreomsorgen - Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Onsdag 17.07 2019
Flere kanaler