FRISK: Her har du en vinner til forrett
FRISK: Her har du en vinner til forrett Foto: P4 / Kristian Bergh
6 porsjoner

Du trenger:
100 gram løyrom
2 dl Sæter rømme
1-2 finhakkede sjalottløk
Dill - finhakket
½ tsk finrevet skall fra økologisk sitron

Loff

Slik gjør du det:
Start med at skjære loff skiver i ca 8 x 8 centimeterbred litt smør på dem og stek i ovnen på 200 grader til de er gyllne.
Smør et tykt lag med rømme på toasten og riv sitron med den aller fineste delen på rivjernet, legg på løk og dill. Avslutt med løyrom.

Server med et god glass musserende vin.

Flere saker

- Kan bli krise i eldreomsorgen - Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Onsdag 17.07 2019
Flere kanaler