Det er sesong for kje, og Christer gir deg det perfekte tilbehøret til denne deilige vårretten Video: P4
  • 24.04.15
    3 min
  • 24.04.15
    3 min
Til fire personer trenger du:

2 hele kjebog med ben
5 fedd hvitløk
1 potte rosmarin
4 dl hvitvin
Salt, pepper og olivenolje

Hell hvitvinen i en langpanne
Legg kjebogen i langpannen
Gni inn hakket hvitløk og hakket rosmarin og litt olivenolje
Krydre med salt og pepper
Stekes i ca 3-4 timer på 110 grader

Kje


Grillet squash og aubergine
Del squash og aubergine på langs
Grill med litt olivenolje i en grillpanne
Ha på rikelig med hakket hvitløk mens den grilles
Ha på hakket flatpersille til slutt

Tzatziki
1 agurk
1 beger gresk yoghurt
2 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
Salt og pepper

Riv agurken og klem ut så mye vann som mulig
La vannet renne av yoghurten (hell den for eksempel i et kaffefilter)
Bland deretter alt sammen og la den hvile i en halvtime før servering

Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler