Det er sesong for kje, og Christer gir deg det perfekte tilbehøret til denne deilige vårretten Video: P4
  • 24.04.15
    3 min
  • 24.04.15
    3 min
Til fire personer trenger du:

2 hele kjebog med ben
5 fedd hvitløk
1 potte rosmarin
4 dl hvitvin
Salt, pepper og olivenolje

Hell hvitvinen i en langpanne
Legg kjebogen i langpannen
Gni inn hakket hvitløk og hakket rosmarin og litt olivenolje
Krydre med salt og pepper
Stekes i ca 3-4 timer på 110 grader

Kje


Grillet squash og aubergine
Del squash og aubergine på langs
Grill med litt olivenolje i en grillpanne
Ha på rikelig med hakket hvitløk mens den grilles
Ha på hakket flatpersille til slutt

Tzatziki
1 agurk
1 beger gresk yoghurt
2 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
Salt og pepper

Riv agurken og klem ut så mye vann som mulig
La vannet renne av yoghurten (hell den for eksempel i et kaffefilter)
Bland deretter alt sammen og la den hvile i en halvtime før servering

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
- Viktig at Vy vinner
- Viktig at Vy vinner Mandag 09.12 2019
Flere kanaler