Christer har vært på tur i Italia. Der har han blitt inspirert og i dag lager han en av verdens dyreste omeletter! Video: P4
  • 10.10.14
    5 min
  • 10.10.14
    4 min
Omelett med kantareller  

Omelett er lett at lage, og med et par små triks så blir den knallgod.
Viktig å huske to tin: Ikke visp eggene for lenge, og stek den på lav varme.

2 personer:

6 egg. Så ferske som mulig
3 dl kantareller
2 ss. smør
2 ss. crème fraiche
1 ss. hakket persille
2 ss parmesan  

1.       Rør  eggene sammen og tilsett en teskje salt og litt nykvernet pepper .
2.       Legg soppen i en middels varm stekepanne. (Hvis soppen er nyplukket og fuktig er det viktig å steke den i tørr panne først, slik at den slipper væske. Tilsett  smør når væsken er fordampet)
3.       Tilsett Crème fraiche og rør godt om.
4.       Tilsett egg
5.       Stek i ett minutt slik at stekeflaten blir gylden brun.
6.       Sett ned på lav varme og la omeletten steke seg sakte ferdig slik at den blir litt kremete.
7.       Strø over revet parmesan og persille.    

Tips: Det er enklest å steke omelett i en teflonpanne. Ekstra tilbehør: Fersk, revet hvit trøffel.

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Flere kanaler