I samarbeid med
Christer har vært med i Nytelsesfredag direkte fra hytta si i Sverige.
Christer har vært med i Nytelsesfredag direkte fra hytta si i Sverige. Foto: P4
For 4 personer.

Dette trenger du
600-700 gram flyndrefisk (feks rødspette)
2  vispedde egg
3 ss hvetemel
4 ss. kavring eller raspet, tørt brød
Salt og pepper
200 gram reker (uskrellede)
Smør å steke i, helst klaret.

Saus
4 ss creme fraiche
2 ss. vann
1/2 - 1 tsk karri
1 ss hakket persille
1-2 ss. sitronsaft
Salt og pepper

Slik gjør du det
Tørk filetene og strø litt salt og pepper på dem. 
Vend filetene i mel, egg og kavring. Stek dem i smør i middels til høy varme.

Lag sausen i samme panne som du stekte fisken i.
Tilsett alle ingrediensene og kok opp. Rør om med en slikkepott, sausen er ferdig når alt er blandet (tar ca en til to minutter).

Server med poteter og reker.

Flere kanaler