Vi oppsummerer det siste tiåret i P4s Radiofrokost. Vegetarmat er noe som har blitt mer vanlig det siste tiåret.
Vi oppsummerer det siste tiåret i P4s Radiofrokost. Vegetarmat er noe som har blitt mer vanlig det siste tiåret. Foto: P4
For 4 personer trenger du: 

Ca 300 g båndspaghetti
50 g gulrot
50 g persillerot
100 g squash
3 dl skogsopp
1 finhakket løk
2 fedd hvitløk
250 g ricotta
1 neve med cherrytomater 
50 g revet pecorino eller parmesan
Smør, olivenolje og balsamico
2 ss pinjekjerner
1 ss sitronsaft (kan sløyfes)

Slik gjør du:
1. Kok pastaen som anvist på pakken. Legg i gulrot og persillerot når det er to minutter igjen av koketiden. 

2. Stek soppen sammen med smør. Når den er halveis ferdig legger du i  løk, squash og revet hvitløk. Tilsett riccotta, tomat og litt av pastavannet. Krydre med salt og pepper. Legg i pasta og rør om godt. 

3. Legg over på talerken. Riv pecorinoen og strø over pinnekjerner. Hell over litt olivenolje og litt balsamico. Avslutt med finkuttet basilikum eller persille.

Vi brukte en spiralizer for å kutte gulrot, persillerot og squash. Om man ikke har det kan man finkutte grønsakene.


Flere saker

Ap lover rask vurdering av ulvejakt Arbeiderpartiet lover en rask vurdering av om de vil støtte mer ulvejakt. Mandag 27.01 2020
Flere kanaler