PINNEKJØTT: Pinnekjøtt av reinsdyr kan bli en ny folkefavoritt
PINNEKJØTT: Pinnekjøtt av reinsdyr kan bli en ny folkefavoritt Foto: P4
Nyheten pinnekjøtt av reinsdyr har kommet til butikkene, og det måtte testes i Nytelsesfredag i dag. 

Slik gjør du: 

Tilbered pinnekjøttet som vanlig. Avslutningsvis legger du pinnekjøttet i en langpanne og setter det i ovnen i fem minutter på overvarme. Pensle gjerne litt av kraften på pinnekjøttet, slik at kjøttet ikke blir tørt. 

Kålrabistappe til 4-6 personer: 

- 1 kilo kårabi kuttet i biter
- 100-150 gram smør
- salt og pepper

1: Kok kålrabibitene i lettsaltet vann til de er møre. 
2: Tilsett smør og mos kålrabien med en stavmikser.
3: Spe i litt av pinnekjøttvannet. 
4: Smak til med salt og pepper.

Serveres med poteter og noe godt å drikke til. 

Jovialt
TRADISJONSMAT: Bjørn er mest opptatt av pinnekjøttet til Christer Berens, mens Øystein har helt andre planer. Foto: P4


Flere saker

- Vil bli taxikollaps i Oslo Den seriøse delen av taxinæringa i Oslo vil kollapse med regjeringens nye reform. Tirsdag 14.05 2019
Flere kanaler