Christer serverte pinnekjøtt med kålrabistappe og et lite glass akevitt.
Christer serverte pinnekjøtt med kålrabistappe og et lite glass akevitt. Foto: P4
00:00 | 06:38
I vår var Øystein med på lammefødsel i Hallingdal. Lammet ble oppkalt etter Øystein og Bjørn og fikk navnet Ullstein Faarlund. I høst ble Ullstein slaktet, og nå har han blitt pinnekjøtt. 

Christer var innom P4s Radiofrokost i dag for å lage et deilig måltid av pinnekjøttet.

Pinnekjøtt
Tilbered pinnekjøttet som vanlig. Avslutningsvis legger du pinnekjøttet i en langpanne og setter det i ovnen i fem minutter på overvarme. Pensle gjerne litt av kraften på pinnekjøttet, slik at kjøttet ikke blir tørt. 

Kålrabistappe
- 1 kg kårabi kuttet i biter
- 50 gram smør
- Salt og pepper
- Ca 1 dl melk
- Ca 1 dl fløte

Slik gjør du det:
1: Kok kålrabibitene i lettsaltet vann til de er møre. 
2. Damp kålrabien litt tørr.
2: Tilsett smør og mos kålrabien med en stavmikser.
3: Spe i melk og fløte eller litt av pinnekjøttvannet, til du får en ønsket konsistens.
4: Smak til med salt og pepper.



Flere saker

Håper å nå langt med demonstrasjon I kveld avholdes det en demonstrasjon for arbeidsavklaringspengene foran Stortinget. Onsdag 22.05 2019
Flere kanaler