PØLSEFEST: Vi lader opp til landskamp med tysk-norsk pølsefest.
PØLSEFEST: Vi lader opp til landskamp med tysk-norsk pølsefest. Foto: P4
Velg noen av dine favorittpølser: Bockwurst, Frankfurter, Berliner, Bratwurst eller Chorizo.

Når man skal steke mange pølser, er det lurt å sette dem i ovnen på 120 grader i ti minutter. Da er de gjennomvarme før de stekes i en stekepanne eller på grill.

Tips til tilbehør:

Kjøp surkål i ferdigpakke, men tilsett en teskje med eddik, litt mer karve, salt og pepper.

Karrisennep:

- 2 ss sennep
- 1 ss majones
- 1/2 teskje karri

Potetstappe med selleri:

- Kok opp halvparten potet og halvparten selleri i salt vann.
- Mos de kokte grønnsakene.
- Tilsett litt smør, salt, pepper og så mye crème fraîche at det blir en luftig masse.

Serveres med digg øl til.

Heia Norge!


Flere kanaler