I samarbeid med
Foto: P4
Dette trenger du:

• 500 gram rabarbra
• 5 dl vann
• Evt,  sitron eller lime
• En kurv med jordbær
• 5 ss sukker
• 1 tsk vanilje sukker
• En  kanelstang
• Knust cookies eller krokan
• Vaniljeis eller pisket Creme Fraiche med sukker og vanilje

Slik gjør du det:

  1. Skrell rabarbra og del i biter, del jordbærene i skiver.
  2. Kok opp vann og tilsett sukker, vanilje, kanelstang og 300 gram rabarbra. Småkok i 10 -15 minutter slik at rabarbraen er helt mør. 
  3. Ta ut kanelstangen og kjør alt med en stavmikser. Smak på suppen og sjekk om det trengs litt sitron eller mer sukker.
  4. Tilsett resten av rabarbraen og la stå på svak varme i to-tre minutter.

Servering: 

Tilsett jordbær og is/Creme fraiche, riv sitron eller lime og strø litt knust cookies eller krokan over. NYT!!!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler