I samarbeid med
Foto: P4
Dette trenger du:

• 500 gram rabarbra
• 5 dl vann
• Evt,  sitron eller lime
• En kurv med jordbær
• 5 ss sukker
• 1 tsk vanilje sukker
• En  kanelstang
• Knust cookies eller krokan
• Vaniljeis eller pisket Creme Fraiche med sukker og vanilje

Slik gjør du det:

  1. Skrell rabarbra og del i biter, del jordbærene i skiver.
  2. Kok opp vann og tilsett sukker, vanilje, kanelstang og 300 gram rabarbra. Småkok i 10 -15 minutter slik at rabarbraen er helt mør. 
  3. Ta ut kanelstangen og kjør alt med en stavmikser. Smak på suppen og sjekk om det trengs litt sitron eller mer sukker.
  4. Tilsett resten av rabarbraen og la stå på svak varme i to-tre minutter.

Servering: 

Tilsett jordbær og is/Creme fraiche, riv sitron eller lime og strø litt knust cookies eller krokan over. NYT!!!

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler