I samarbeid med
NAM: Marte ble fornøyd med salaten.
NAM: Marte ble fornøyd med salaten. Foto: P4

Her er oppskriften til fire personer: 

1 romano salathode

½ knippe finsnittet vårløk

2 tomater

150 g chevre (gjerne norsk variant, vi brukte fjelltopp fra Bos Ysteri)

200 g laks

1 neve cashewnøtter

2 dl hakket honningmelon (vannmelonkan også brukes)

Vask salaten og tørk den godt. Del salaten i biter og fjern skallet fra tomaten. Spar saften til dressingen, men hakk opp «kjøttet».  Bland salaten, løk, tomat og melon sammen med 3 ss av dressingen. Fordel alt på en tallerken og legg på laks og strø osten over. Avslutt med et dryss av dressing og urter på toppen. Njut!

Salat
FRISTENDE: En lett og god salat som dette passer godt til sommeren! Foto: P4


Flere kanaler