Endelig er skreien her! Video: P4
  • 30.01.15
    Christer del 1
    4 min
  • 30.01.15
    Christer del 2
    4 min
Ingredienser til 4 porsjoner:

Skrei
800 gram skrei delt i fire pene biter

Saus
2 sjalottløk, finsnittet
1 fedd hvitløk, snittet
1 dl olivenolje
2 plommetomater, hakket,uten skall og kjerner
1 ss basilikum, hakket
2 vårløk, snittet
1 ss kapers
1 ss hakkede svarte oliven
Saften av en sitron 


Slik gjør du:

Saus
1. La løk, vårløk og hvitløktrekke i olivenolje på lav varme til det er mørt, ca. 5 minutter.
2. Bland i tomat, basilikum,kapers, oliven og sitronsaft rett før servering. Den skal serveres lun.

Fisk
1. Stek skreien i 3 minutter på hver side, så settes den i ovnen i ca. 5 minutter på 170 grader.

Flere saker

Må sørge for økt bemanning Hvis ikke forholdene for landets jordmødre bedres, vil det få alvorlige konsekvenser for de fødende. Fredag 16.08 2019
Flere kanaler