Endelig er skreien her! Video: P4
  • Christer del 1
    30.01.15
    04:20
    30.01.15
    04:20
  • Christer del 2
    30.01.15
    04:35
    30.01.15
    04:35
Ingredienser til 4 porsjoner:

Skrei
800 gram skrei delt i fire pene biter

Saus
2 sjalottløk, finsnittet
1 fedd hvitløk, snittet
1 dl olivenolje
2 plommetomater, hakket,uten skall og kjerner
1 ss basilikum, hakket
2 vårløk, snittet
1 ss kapers
1 ss hakkede svarte oliven
Saften av en sitron 


Slik gjør du:

Saus
1. La løk, vårløk og hvitløktrekke i olivenolje på lav varme til det er mørt, ca. 5 minutter.
2. Bland i tomat, basilikum,kapers, oliven og sitronsaft rett før servering. Den skal serveres lun.

Fisk
1. Stek skreien i 3 minutter på hver side, så settes den i ovnen i ca. 5 minutter på 170 grader.

Flere kanaler