med ovnstørkede tomater og urtesaus.
med ovnstørkede tomater og urtesaus.
4 porsjoner

700 gram breiflabb i skiver
Godt med smør at steke i
2 knuste hvitløksfed
Salt og pepper

Sett ovnen på 80 grader. Varm opp stekpannen og ha i smør og hvitløk.
Legg i fisken og stek fisken på begge sider  på høy varme men ikke så høy at smøret brenner seg.
Sett inn stekepannen i ovnen når fisken er nesten ferdig.

Pastinakkpuré
400 gram pastinakk
2 hakkede hvitløksfedd
ca 1 dl creme fraiche
1 ss. smør
Salt og pepper

Skrell pastinakken og skjær den i terninger. Legg i en kjele og ha på vann til det akkurat dekker. Kok pastinakken mør sammen med hvitløken ca 10 minutter.
Hell av vannet og sett tilbake pastinakken på varmen  slik at litt vann damper bort. rør inn creme fraiche og krydre med litt salt og pepper. Tilsett litt smør for at få en fin  konsistens.

Ovsnstørkede tomater
Del tomater på midten. Hvis det er store tomater så deles de i fire. Krydre med salt og pepper og ha over godt med oliven olje samt. litt hakkede urter.

Sett ovnen på 80 grader og stek tomatene i ca 3 timer.

Romtemperert urtesaus
1 dl hakkede urter(Jeg brukte persille og basilikum)
1 dl olivenolje
1 fedd hvitløkk
Smøret og kraften fra fisken
Oljen og saften fra tomatene
Litt salt og pepper

Kjør alt i en blender eller bruk stavmikser.
Flere kanaler