SNEGLER: Det høres kanskje litt vågalt ut, men snegler er utrolig godt
SNEGLER: Det høres kanskje litt vågalt ut, men snegler er utrolig godt Foto: P4 / Kristian Bergh
Fredag var det duket for fransk sending i P4s Radiofrokost, i anledning Håndball-EM som kastes i gang i Frankrike.

Da måtte selvsagt Christer Berens servere det franske kjøkkenets signaturrett, nemlig escargot, eller snegler på godt norsk.

Snegler i hvitløk
4 små porsjoner

1 boks snegler 24 stk
3 hvitløksfedd
6 sjampinjonger delt i fire deler
2 st tomat uten skinn delt i store terninger
4 st sjalott løk, hver delt i 4-6 biter
3 ss hakket persille
2 ss sitronsaft
60-80 gram smør

Salt og pepper
Baguette

Slik gjør du det:
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Vask sneglene under rennende vann
3. Bland alle ingrediensene i en bolle og fordel alt i små skåler som tåler høy varme
4. Sett inn i ovnen og stek i ca 10 minutter. Rør om en gang underveis.

Server med biter av ristet baguette

Bon appétit!

Flere saker

- Kan bli krise i eldreomsorgen - Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Onsdag 17.07 2019
Flere kanaler