HERLIG KOMBINASJON: Snegler og sopp er en herlig kombinasjon.
HERLIG KOMBINASJON: Snegler og sopp er en herlig kombinasjon. Foto: P4
- Dette er meget enkelt, forsikrer P4s Radiofrokosts nytelsesekspert Christer Berens.

Snegler og sjampinjong
Vask sneglene. Del sjampinjongene i to og stek dem i smør.

Hvitløksmør
200 gram smør
4 fedd finhakket hvitløk
2-3 ss hakket persille
Litt salt og pepper.

Bland alle ingrediensene.

Sett ovnen på 180 grader.
Sett sneglene og sjampinjongene på en tannpirker.
Legg spydene i en form og legg litt hvitløksmør på toppen.
Gratiner i ovnen i ca ti minutter.

Server med baguette og en hvit burgunder.

Flere saker

- Vil bli taxikollaps i Oslo Den seriøse delen av taxinæringa i Oslo vil kollapse med regjeringens nye reform. Tirsdag 14.05 2019
Flere kanaler