HERLIG KOMBINASJON: Snegler og sopp er en herlig kombinasjon.
HERLIG KOMBINASJON: Snegler og sopp er en herlig kombinasjon. Foto: P4
- Dette er meget enkelt, forsikrer P4s Radiofrokosts nytelsesekspert Christer Berens.

Snegler og sjampinjong
Vask sneglene. Del sjampinjongene i to og stek dem i smør.

Hvitløksmør
200 gram smør
4 fedd finhakket hvitløk
2-3 ss hakket persille
Litt salt og pepper.

Bland alle ingrediensene.

Sett ovnen på 180 grader.
Sett sneglene og sjampinjongene på en tannpirker.
Legg spydene i en form og legg litt hvitløksmør på toppen.
Gratiner i ovnen i ca ti minutter.

Server med baguette og en hvit burgunder.

Flere saker

Må sørge for økt bemanning Hvis ikke forholdene for landets jordmødre bedres, vil det få alvorlige konsekvenser for de fødende. Fredag 16.08 2019
Flere kanaler