HERLIG KOMBINASJON: Snegler og sopp er en herlig kombinasjon.
HERLIG KOMBINASJON: Snegler og sopp er en herlig kombinasjon. Foto: P4
- Dette er meget enkelt, forsikrer P4s Radiofrokosts nytelsesekspert Christer Berens.

Snegler og sjampinjong
Vask sneglene. Del sjampinjongene i to og stek dem i smør.

Hvitløksmør
200 gram smør
4 fedd finhakket hvitløk
2-3 ss hakket persille
Litt salt og pepper.

Bland alle ingrediensene.

Sett ovnen på 180 grader.
Sett sneglene og sjampinjongene på en tannpirker.
Legg spydene i en form og legg litt hvitløksmør på toppen.
Gratiner i ovnen i ca ti minutter.

Server med baguette og en hvit burgunder.

Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler