I samarbeid med
Endelig fredag og Christer disker opp med en dessert som bringer sommerminnene tilbake! Video: P4
  • 15.08.14
    3 min
  • 15.08.14
    5 min
Dette trenger du (4 porsjoner):
400 gram bær, f. eks blåbær, bringebær osv.
8-10 plommer delt i fire
1 ts. anisfrø, aller helst to stjerneanis.
1 halv ts. vaniljepulver, eller en halv vaniljestang.
1 dl. sukker
0,5 dl. Brandy eller annen type druebrennevin.
Vaniljeis til servering
(Evt. råkrem - eggedosis blandet med pisket krem).
1 ss. smør

Slik gjør du:
1. Varm bærene sammen med sukker og tilsett krydderne.
2. Hell i Brandyen langs kanten av kjelen, og tenn på.
3. Server med god vaniljeis og eventuelt råkrem.

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler