I samarbeid med
Ingredienser:
800 gram makrellfileter
Smør til steking
Mel til panering
Salt og hvit pepper
300 gram spinat
Saften og skallet av en halv sitron
Tre sjalottløk i skiver
To skrelte hvitløksfedd
To dl crème fraiche

Fremgangsmåte for makrell:
  1. Sett ovnen på 150 grader.
  2. Salte og pepre makrellfiletene og vend dem i mel.
  3. Smelt smør i en stekepanne på middels til høy varme.
  4. Stek filetene ca  2-3 minutter på hver side.
  5. Sett inn filetene i ovnen.
Fremgangsmåte for stuet spinat:
  1. Bruk den samme steikepannen som du stekte fisken i.
  2. Legg i løken og ha på middels varme.
  3. Når løken er gylden legges spinaten i.
  4. Sett et hvitløksfedd på en gaffel og rør rundt til spinaten har falt sammen.
  5. Tilsett crème fraîche og rør om.
  6. Tilsett revet sitronskall og sitronsaft.
  7. Krydre med salt og pepper etter smak.
Retten serveres med kokte ferske poteter.
Flere kanaler