Christer lager varm brie med meksikansk krydder og nachos. Servert med en god rødvin! Video: P4
0:00 | 3:09
Varm brie med meksikanske krydder
Det perfekte tilbehøret til fredagstacoen eller som egen rett.

1 brie
2 fedd hvitløk
Krydderblanding – tacokrydder, eller egen blanding (cajennepepper, paprikapulver, spisskummin, korianderfrø)
Nachos

1.    Sett ovnen på 200 grader.
2.    Skjær snitt i osten og press inn hvitløksfedd.
3.    Sett osten i ovnen i ca. 10 minutter. Osten er ferdig når den er myk.
4.    Åpne opp osten fint med en kniv og strø over krydderblanding etter smak.

Servering: Dypp nachoschips eller ristet toast i brien og nyt!

Nytes sammen med en god rødvin eller øl.

Flere saker

Naive foreldre kan gi mer ungdomsfyll - Ungdom vil drikke mer ansvarlig hvis de ikke får smake alkohol hjemme før de fyller 18 år. Lørdag 14.09 2019
Flere kanaler