FLYTTER: Øystein «Pølsa» Pettersen flytter fra Nittedal til Lillehammer
FLYTTER: Øystein «Pølsa» Pettersen flytter fra Nittedal til Lillehammer Foto: P4
I helgen er det klart for det tradisjonsrike Birkebeinerrennet, i år uten Øystein «Pølsa» Pettersen, som har avlyst sesongen etter flere sykehusopphold.

Kroppen til «Pølsa» binder vann, men legene klarer ikke helt å finne årsaken. Dermed tar skiløperen det litt roligere om dagen, men planlegger å være tilbake neste sesong.

I mellomtiden bruker han tiden på å flytte, forteller han til P4s Radiofrokost.

- Det er jo så mye stress etter Birken, med kø hjem og dusjing og så videre. Så jeg kjøpte meg et hus på Lillehammer. Så neste år så kan jeg bare gå i mål og cruise rett hjem, sier «Pølsa».

LES OGSÅ: «Pølsa Pettersen» ble far

Lover ikke nachspiel
Etter Birken tar mange skiløpere seg en velfortjent fest, men Pettersen er litt lunken til å invitere folk til sitt nye hjem.

- Vi leier heller et nabohus, så kan vi ha nachspiel der. Der blir det åpent hus, så hver birkebeiner som staker får lov til å komme dit, ler skiløperen.

Pettersen er opprinnelig fra Grorud, men flyttet til Nittedal i 2012.

Innflyttingsdatoen er 10. juni, så får jeg med meg våren i hovedstaden, og så blir jeg boende på Lillehammer på heltid, sier Øystein Pettersen.

P4s Radiofrokost hører du mandag til fredag fra klokken 06.00.

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Flere kanaler