Foto: P4
Oppskrift for 4 personer:

Sett ovnen på 130 grader før du begynner.

FISK
700-800 gram sei (den tykke delen), delt i fire med skinnet på
Olje og smør
Salt og pepper

LØK
2 store løk i skiver
2 tsk sukker
1 tsk salt (ca)
½ tsk hvit pepper
2 ss smør

Bland alt sammen i en pose og la stå i minimum ti minutter. Massere løken litt.
Ta den ut av posen, stek på middels varme i ca 5 minutter og sett inn i ovnen.
 
SAUS
2 dl rømme
1 tsk sitronsaft
1 ss persille
 
Tørk og krydre fisken på kjøttsiden, og bruk den samme pannen til å steke fisken i. Ha litt olje i pannen, Varmen skal være høy, men ikke på det høyeste. Legg i fisken med kjøttsiden ned, og stek i ca 1 minutt. Fisken skal ha klar stekeskorpe. 

Vend på fisken, senk varmen litt og legg en klatt med smør på hver bit. Når skinnet slipper fra pannen etter ca 3 minutter, legger du fisken inn i ovnen - oppå løken.

Sett den samme stekepannen som du stekte løk og fisk i på lav varme - og ha i rømme, sitron og persille. Hvis det blir for tykt, kan du ha i 2 spiseskjeer vann
 
PS: Har du litt syltet paprika, kan du ha det sammen med løken når den settes i ovnen.

fisk
Foto: P4

Flere saker

- Dom viser at barnevernet er i krise - Flere dommer i Menneskerettighetsdomstolen viser at det norske barnevernet er i krise. Tirsdag 19.11 2019
Mer depresjon blant sauebønder i ulveområder Sauebønder som bor i ulveområder har større har oftere angst og depresjon enn andre sauebønder. Onsdag 20.11 2019
Flere kanaler