Morten Hagen kunne overraske to kompiser da han vant VIP-tur til Hemsedal!
Morten Hagen kunne overraske to kompiser da han vant VIP-tur til Hemsedal! Foto: Privat
- Vi har alltid hatt lyst til å besøke Hemsedal, så da vi hørte at P4 delte ut billetter til en drømmetur i bakken, måtte jeg jo bare melde oss på, forteller Morten.

De tre guttene skal være med på racet i Hemsedal Up N' Down, som er en lagkonkurranse hvor tre personer skal ta seg via heiser og bakker til alle toppene i skisenteret og avslutte ned sentrumsløypa til Hemsedal sentrum.

- Vi er himla spente nå, ja, ler Morten, som også har vunnet heiskort i Hemsedal, overnatting, samt eksklusive VIP-pass til helgens afterski-fester.

Helt uventet!
De tre gutta visste ingenting før Morten møtte opp lørdag formiddag.
- Vi hadde jo tullet om at vi burde melde oss på, men de ante ikke at jeg faktisk gjorde det, og hvert fall ikke at vi skulle vinne!

Hvordan reagerte gutta da du fortalte det?

- De lå henslengt i sofaen og slappet av, men etter jeg hadde fortalt det, tok de helt av! avslutter 19-åringen


Dette vant gutta:
Lørdag 28. februar går vinterens råeste og mest actionfylte skiarrangement, Hemsedal Up N' Down, av stabelen i Hemsedal skisenter. Racet er en lagkonkurranse hvor tre personer skal ta seg via heiser og bakker til alle toppene i skisenteret og avslutte ned sentrumsløypa til Hemsedal sentrum.


Les mer om konkurransen her!

Tok helt av
Det tok helt av da Morten Hagen (19) fortalte sine to kompiser Petter Ammundsen og Daniel Larsen at de hadde vunnet VIP-tur til Hemsedal. Foto: Morten Hagen/privat


Flere kanaler