VENTET 11 TIMER I KØ: 
Hva gjør det vel å vente en hel natt i kulda om man kan være de første som får sikret seg kinobilletter til førpremieren av kinodokumentaren om Marcus og Martinus. Fra venstre: Henrik Ende (13), Maja Eline Smerkerud (15) og Bethina Lunner (16).
VENTET 11 TIMER I KØ: Hva gjør det vel å vente en hel natt i kulda om man kan være de første som får sikret seg kinobilletter til førpremieren av kinodokumentaren om Marcus og Martinus. Fra venstre: Henrik Ende (13), Maja Eline Smerkerud (15) og Bethina Lunner (16). Foto: P4
0:00 | 1:33
Norges kanskje ivrigste Marcus og Martinus-fans trosset kulda for å sikre seg billetter til kinodokumentaren «Marcus & Martinus - Sammen om drømmen», som har premiere 14. januar på Colosseum kino i Oslo. 

- Vi kom hit klokka 22 i går kveld og har ventet hele natta, det er så verdt det!

Lørdag morgen klokken 9 ble de første billettene lagt ut for salg. 

Laaaaaang kø
Allerede fredag kveld samlet fansen seg utenfor inngangen for å kjøpe billetter. Aller ivrigst var en gjeng fra Østfold som, vel fortjent, fikk kjøpe de første billettene etter hele 11 timer i kø. 

lang kø
LANG KØ: Hundrevis hadde møtt opp for å få billetter til førpremieren av «Marcus og Martinus - Sammen om drømmen». Foto: P4


- Vi har sittet her og sovet og hatt vondt i rumpa. Det har vært iskaldt, men vi har hatt på veldig mye klær. Vi har hatt på bobledress og hadde med en hel koffert med varme klær og tepper. Så da har vi klart å holde ut, forteller Maja (15), Bethina (16) og Henrik (13). 

- Er det virkelig verdt det?

- Ja, da får vi de beste plassene. Det er verdt alt, sier Maja som tidligere har vært på hele 14 konserter.

- Jeg har gledet meg til å se filmen og få vite alt som har skjedd med dem i løpet av de to årene de virkelig ble kjent, sier Bethina. Og så skal jo gutta være i kinosalen i tillegg!

- Det blir helt utrolig! Jeg gleder meg skikkelig, sier de to jentene i kor. 

FIkk velge
Som førstemann i køen, fikk gjengen også velge seg fritt ut hvor de kan sitte. 

- Hvor skal Marcus og Martinus være, spør de i skranken, uten å få et sikkert svar. 

Jentene bestemmer seg for å sitte helt foran, fordi de tenker at Marcus og Martinus sikkert skal stå foran lerretet og si noen ord før førpremieren. 

- Hvordan føles det å endelig ha fått billetter?

- Jeg vet ikke, klarer nesten ikke å tenke. Men nå vet vi at vi skal dit, det er helt sykt, sier Maja, som nesten er på gråten av glede. 

POPULÆRE
POPULÆRE: Ivrige fans ventet hele natta ute i kulda for å sikre seg billetter til den nye filmen om Marcus og Martinus Foto: NTB scanpix

Flere kanaler