TÅRER: Det ble en svært emosjonell konsert i Manchester i går kveld.
TÅRER: Det ble en svært emosjonell konsert i Manchester i går kveld. Foto: Reuters
To uker etter at 22 mennesker ble drept og 100 ble såret etter en konsert med Ariana Grande, stilte en rekke av verdens mest kjente artister opp på minnekonserten " One Love Manchester" i går kveld.

Konserten åpnet med ett minutts stillhet, etterfulgt av en rolig låt fra Marcus Mumford fra Mumford & Sons som utbrøt:

– La oss ikke være redde. Dermed var den følelsesladde konserten, til ære for ofrene, i gang.

Takket publikum
Det var Ariana Grande som tok iniativet til støttekonserten. Fra scenen takket hun publikum for den gode stemningen de bidro med på konserten, som hadde et så tragisk bakteppe.

– Jeg vil takke dere for at dere er her, at dere er så sterke og står samlet. Dette er medisinen verden trenger akkurat nå, sa Ariana Grande.

Sang med skolebarn
Et av de mest rørende øyeblikkene var da 26 elever fra Parrs Wood High School i Manchester sang "My Everything" sammen med Grande. Flere av skolebarna var på konserten, som endte så tragisk.

Da følelsene tok overhånd for 12 år gamle solisten Natasha Seth under sangen, tok Grande armen sin rundt henne og klemte henne inntil seg flere ganger. 
Se video

Kjærlighet
Konserten på Old Trafford Cricket Groundon varte i over tre timer, og budskapet til artistene var at kjærlighet alltid vinner. 
Saken fortsetter under bildet.
love
KJÆRLIGHET: Artistene hedret ofrene og budskapet var at kjærlighet vil alltid vinne. Foto: AP

- Dere er så modige, kjærlighet vinner alltid. Det vi gjør sammen her i kveld er fantastisk, sa Justin Bieber da han entret scenen.

Bieber var tydelig preget under sin opptreden og kjempet mot gråten flere ganger. Superstjernen var opptatt av å trøste.

– La oss rope, kjærlighet, kjærlighet, kjærlighet, sa han og publikum fulgte oppfordringen. Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler