MINNEVEGG: 
Der lastebilen traff Åhlens fredag ettermiddag etter å ha kjørt ned Drottninggatan, har det blitt hengt opp en trevegg hvor folk kan skrive inn hilsener og legge ned blomster søndag morgen.
MINNEVEGG: Der lastebilen traff Åhlens fredag ettermiddag etter å ha kjørt ned Drottninggatan, har det blitt hengt opp en trevegg hvor folk kan skrive inn hilsener og legge ned blomster søndag morgen. Foto: NTB scanpix
Varehuset ble åsted for terrorangrepet hvor fire personer, blant dem en 11 år gammel jente, ble drept. 15 personer ble skadet.

Fredag kveld annonserte de at de åpner dørene allerede søndag morgen, og fortalte samtidig at det ville være salg på røykskadede varer etter angrepet. 

Dette fikk mange til å reagere med sjokk og vantro, og på søndag morgen snudde derfor varehuset og avlyste salget. I en pressemelding skriver de at de ikke vil åpne dørene igjen før mandag og uten skadede varer.  

Drottninggatan ble søndag åpnet igjen etter at store deler av den hadde vært steng. Livet der har i følge P4s reporter på stedet kommet tilbake til normalen. Men forstatt minner mye om terroren som rammet fredag ettermiddag.  Blomsterhavet vokser og på veggen der terroristen kjørte inn med en lastebil etter å ha meid ned folk, er det nå satt opp en trevegg der folk kan skrive minneord og legge ned blomster og tenne lys. 

Svenskene er også veldig fornøyde med politiets innsats og i Stockholm sentrum er også politibilene nå dekket av blomster. Flere kanaler