Aldri før har så mange stemt - da avstemningen stengte klokka 12.00 fredag hadde hele 256 000 stemmer kommet inn på mer enn 4600 forskjellige klubber her til lands.

Gjennom 2 uker har P4 sammen med Nordea, Dagbladet og Idrettsforbundet delt ut penger til breddeidretten i «Klubben i Mitt Hjerte» – 10.000 kr til tre klubber per dag. Fredag var det duket for den store finalen der den klubben, som har mottatt flest stemmer i løpet av hele perioden, får hele 100.000 kr.

Slo storklubber som Rosenborg og Brann
Charlottenlund Sportsklubb, en bydelsklubb i Trondheim, gikk i år som i fjor helt til topps. Også i år var det svært jevnt, men de klarte å slå storklubber som Rosenborg og Brann.

Klubbens talsmann, Kjetil Thorsø Hansen, er kjempeglad for at de enda en gang har klart å vinne 100.000 kroner i «Klubben i Mitt Hjerte».

- Selvfølgelig er vi veldig fornøyd med det, vi hadde ikke forventet at vi skulle vinne nok en gang, sier han.

Viktig for klubben
Pengene er svært viktig for klubben, og selv om ledelsen ennå ikke har diskutert hva pengene skal brukes til- så går de trolig til et styrkerom.

- Jeg tror det går til et stort prosjekt som vi begynte på i fjor, nemlig et styrkerom som vi skal kalle  «Klubben i Mitt Hjerte»- rommet, sier Hansen. Han legger til at hele klubben skal ha tilgang til dette rommet, uten at det skal koste noe ekstra.
Flere kanaler