JAKTER: Her er den noe uvanlige kontaktannonsen på gården til broren til Håvard Ruud.
JAKTER: Her er den noe uvanlige kontaktannonsen på gården til broren til Håvard Ruud. Foto: Privat
Å møte drømmedama eller drømmemannen gjennom felles kjente eller på byen er ganske vanlig. Det finnes også andre måter å gjøre det på. Hva med å imponere med og drikke en øl på seks sekunder? Eller legge ut en video på facebook? Eller hva med å bruke høyballer som kontaktannonse?

Broren til 18 år gamle Håvard Ruud, fra Alsmo i Jostedalen, syns han fikk lite damebesøk. Han bestemte seg for å hjelpe 18-åringen.

God respons
Bildet av høyballene har gått rundt på sosiale medier i flere dager og nå begynner det å gi uttelling.

- Responsen har vært overraskende bra, forteller en lattermild Ruud.

Har det blitt dame på deg?

- Det er kanskje å ta det litt langt, men jeg har kommet i kontakt med mange som jeg ikke hadde kommet i kontakt med ellers tror jeg, sier han til P4.

Noen skiller seg ut
Ruud hevder han ikke har noe med ideen å gjøre, men han tar telefonen når den ringer. Til nå har det ringt 20 damer.

- Det er jo noen som skiller seg mer ut enn andre, sier 18-åringen. Han tror ikke det er umulig at han treffer drømmedama gjennom dette spør påfunnet.

- Det kan jo hende, men jeg har fått grei beskjed fra bestemor om at jeg ikke skal stresse med å få meg kjæreste, ler han.

Det var NRK som først omtalte saken.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler