TENKER PÅ DE DER HJEMME: Kaptein Bjarte Myrhol har funnet mye motivasjon i en tegning han fikk av sønnen (4) før han dro til VM. I går slo Norge Kroatia 28-25 etter ekstraomganger og sikret seg dermed finaleplass.
TENKER PÅ DE DER HJEMME: Kaptein Bjarte Myrhol har funnet mye motivasjon i en tegning han fikk av sønnen (4) før han dro til VM. I går slo Norge Kroatia 28-25 etter ekstraomganger og sikret seg dermed finaleplass. Foto: Reuters
0:00 | 1:03
Sønnen har klokkertro på pappa i VM. Like før han dro tegnet sønnen en tegning av seg selv, lillesøster og pappa. Pappa i midten med en medalje rundt halsen i gull. Den har hulpet mye på motivasjonen for kaptein og landslagsveteranen Myrhol. 

Tegningen har han hatt med seg hele veien og den skal få en hedersplass i stua når han kommer hjem. 

– Jeg tenkte på lillegutt som tegna tegning av pappa med gullmedalje rundt halsen. Nå skal jeg ha med meg en medalje hjem til han, sier en nærmest gråtkvalt Myrhol til P4.

– Hva gjør det med pappahjerte at du har fått en sånn tegning av sønnen din?

– Den har vært med meg hele mesterskapet og det har blitt den mest betydningsfulle tegningen en pappa kan få. Uten kona mi og de der hjemme så hadde det ikke gått. Vi har en bra lagånd her og de der hjemme passer på familiene våre og gjør sånn at vi får lov til å være her. Og det er jeg så takknemlig for at hun gidder. Og hun gjør det uten å stile spørsmålstegn og det setter jeg stor pris på, sier Myrhol. Flere kanaler