Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Foto: NTB scanpix
En kvinne i 30-årene måtte bli fraktet til Akershus Universitetssykehus etter at hun skal ha kastet seg ut av taxien i fart. Ifølge sjåføren skal kvinnen ha gjort dette etter at hun ble nektet å røyke i taxien, skriver Romerikes Blad.

Taxien skal ha hatt en fart på 60 km/t, men kvinnen slapp, utrolig nok, unna med kun lettere skader.

Tok over styringen
I Stavanger måtte en taxi bli tauet bort etter å ha kjørt inn i en parkert bil. Årsaken til ulykken var at passasjeren forsøkte å ta over styringen av bilen.

Den siktede er nå anmeldt for kjøring i beruset tilstand, tyveri av bil, kjøring uten gyldig førerkort og for å ha forårsaket skade på et annet kjøretøy, opplyser Rogaland politidistrikt på Twitter.

Travel natt for politiet:Ble arrestert - begynte å ule

De første klagene fra naboene handlet først om høy musikk som ble spilt fra mannens bolig. Senere skal klagene ha vært rettet mot mannens uling på terrassen. Selv operasjonssentralen kunne høre ulingen i samtalen med naboene.

- Om det er fullmånen den 25.12.15 som gir slik adferd er vi ikke sikre på, skriver nattskiftet i sin logg.

Da politiet kom til mannen skal han ha nektet å slippe dem inn, men sto heller på innsiden av døren hvor han fortsatte ulingen.

– Han ble fremstilt for lege som har vurdert at han er i stand til å bli overført til politiet, forteller operasjonslederen til VG.Flere kanaler