DIGGER DEG: Kurt Nilsen ringte sin gode venn og manager og fortalte hva han mener om ham.
DIGGER DEG: Kurt Nilsen ringte sin gode venn og manager og fortalte hva han mener om ham. Foto: P4
0:00 | 2:26
Da Kurt Nilsen hadde Arbeidsuke i Michael Direkte fikk han mange oppgaver. En av dem var å skrive et brev til en person han oppriktig digger.

Kurt tenkte seg ikke lenge om før han konkluderte: – Jeg vil skrive et brev til Jan Fredrik Karlsen. 

Her er brevet Kurt skrev. Klikk på lydfilen over og hør den herlige reaksjonen fra Jan Fredrik når Kurt ringer og leser brevet. 

Kjære Jan Fredrik!

Gjennom veldig, veldig mange år har vi hengt sammen i tykt og tynt. Mest i tykt. I alle disse årene har du vist deg som et fantastisk menneske. Energien din, gleden du viser, entusiasmen – er uslåenlig. Man kan prøve, men man når deg ikke til knærne.

Du er en god manager og du er en god venn. Du er en jeg alltid har kunnet støtte meg til. Når det brenner på dass – da vet jeg hvem jeg kan ringe til. Det HAR brent på dass noen ganger og du har alltid vært der for meg.

Dine gode ideer, dine meninger, dine råd, din humor og din fortelling har lært meg mye.

Du gir meg også motstand – du er en god motpart. Vårt samarbeid er alltid konstruktivt. Du gjør meg bedre. Å bli kjent med deg har beriket livet mitt.

Du legger til rette på en måte som gjør det lett for meg og komme inn og gjøre min jobb. Det er gøy å være sammen med deg – det er aldri en kjedelig dag på jobb!

Jan Fredrik, jeg digger deg!

Jan Fredrik Karlsen
FØLELSER: Jan Fredrik er et følelsesmenneske. Han ler mye. Og gråter lett:) Foto: NTB scanpix


Flere kanaler