Vi nærmer oss slutten av sommeren, og det er igjen høysesong for samlivsbrudd. Noen par har rett og slett ikke tålt å ha ferie sammen.

Dette er jo veldig trist, men noens nød er som kjent en annens brød.

- Dette er også høysesong for de som er på jakt etter ny kjæreste, sier gründer av datingsiden sukker.no, Morten Gulliksen til P4.

Bare den siste måneden har de hatt en økning av betalende medlemmer på over 7 prosent, og de har allerede rekordstor påmelding til den store singelfesten i september. Tre ganger så mange er påmeldt nå som ved forrige singelfest i januar, forteller Gulliksen.

- Væravhengig

- Dette skyldes nok også at det er mange muligheter som lukker seg når høsten og vinteren kommer. Man er naturlig nok ikke like mye ute lenger.

- Når det er kaldt og regner er det mange som heller trekker til nettet i jakten på kjærligheten, sier Gulliksen.

For de som ikke har lykkes med å sjekke opp noen på stranda eller baren i sommer, er det kanskje også bedre sjanser på nettet.

- En undersøkelse vi gjorde før sommeren viser at 75 prosent av de seriøse medlemmene våre fant kjæresten sin på Sukker.no, sier Gulliksen.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler