VANT: Mor og datter vant begge 2,9 millioner kroner i Lotto.
VANT: Mor og datter vant begge 2,9 millioner kroner i Lotto. Foto: NTB scanpix
Lørdag var det hele fem vinner av sju rette på Lotto, alle vant litt over 2,9 milloner kroner. Det som var ganske spesielt var at både mor og datter i Troms ble millionærer på samme kveld, med hver sin kuppong.

- Er det seriøst? Det er den beste nyheten jeg noen gang har fått, sa Jannike Marie Stenvold da Norsk Tipping ringte henne. Stenvold har seks barn, og bor i en liten leilighet med to soverrom.

- Nå blir det hus, sa hun til Norsk Tipping.

Ringte mamma
Både Jannike Marie Stenvold og moren Solgunn Elisabeth Kristoffersen hadde brukt Lotto-rekka til bestemoren til Jannike.

- Datteren min ringte meg nettopp og sa at hvis jeg også hadde spilt bestemor sin Lotto-kupong i kveld så hadde jeg vunnet over 2,9 millioner. Er dette virkelig sant, spør en gråtkvalt Kristoffersen.

Helt målløs
Begge to var ganske sjokkerte da de fikk en telefon fra Hamar. Stenvold har drømt om dette i mange år, og moren hadde aldri trodd at hun skulle vinne.

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli millionær. I tillegg at jeg og datteren ble det samme dag. Nei, jeg er helt målløs, sa hun. Kristoffersen forteller hun skal bruke noen av pengene til på ferie.

Flere kanaler