Fnise-Martin, men Tyra, Eline og Vilde.
Fnise-Martin, men Tyra, Eline og Vilde.
0:00 | 1:53
Norway Cup, en av verdens største fotballturneringer, er nå i gang på Ekebergsletta. Og selv om været den første dagen har vært grått og vått, har det ikke lagt noe demper på stemninga på sletta. Noe som kanskje er viktigere enn selve fotballen, er muligheten til å flørte litt på sletta. Vi kan alle tenke tilbake til da vi var 13-14 år og skulle flørte for første gang. Da er det lett å bli litt fnisete.

Men da P4s reporter, Martin Holmen, skulle lodde stemningen med Tyra, Eline og Vilde var det reporteren som ble veldig fnisete. Jentene hadde akkurat spilt kamp for «Lyn 02», da Martin møtte de på Ekebergsletta.

Hør det lattermilde intervjuet øverst i saken.

Konserter med NRJ

NRJ er også på plass, og arrangerer gratiskonserter og livesendinger på sletta, så det er mulig å få med seg god underholdning både for store og små! NRJ sender live hele uka, mellom kl. 12 og kl. 16.

Disse spiller:

26. juli Sandra Lyng

27. juli Isac Elliot

28. juli Zara Larsson

«Verdens største fotballturnering»

Norway Cup har blitt arrangert hvert år siden 1972, og hadde i fjor 1560 påmeldte lag. Over 50 nasjoner er representert, og det spilles nesten 4000 kamper hvert år. Turneringen spilles i Oslo, hovedsaklig på Ekebergsletta.


Flere kanaler