FESTKONGEN: Petter Stordalen er kjent som en som er glad i fest. Men å være helt både om natten og dagen har han ikke noe tro på.
FESTKONGEN: Petter Stordalen er kjent som en som er glad i fest. Men å være helt både om natten og dagen har han ikke noe tro på. Foto: P4
0:00 | 2:57
Hotell- og festkongen er kjent for å holde storslagne fester, men selv dropper han nachspielet.

Tar dofinta
- Jeg gir bånn gass fra festen begynner og litt utover. Men så etter at jeg føler at festen er i ferd med å løfte seg, så tar jeg det jeg kaller dofinta, Petter Stordalen (53) til P4.

- Da later jeg som jeg skal på do, så skjærer jeg ut til høyre og tar bilen hjem, ler Stordalen. Det handler om at jeg aldri har trodd på dette med helt om natten, helt om dagen. Jeg tror det er viktig å få nok søvn og hvile.

LES OGSÅ: «Tro kan man gjøre i kirken. Jeg vet at Gunhild kommer til å stå der»

Stordalen, som nettopp med en kjempefest åpnet et nytt Choice- hotell på Karl Johan i Oslo forrige uke, måtte dessverre avlyse sin berømte og tradisjonsrike 16. mai fest i år.

På grunn av kona Gunhild Stordalen (37) sin helse ble det ikke sendt ut noen invitasjoner i år.

– Men vi håper å komme sterkere tilbake neste år og arrangere fest da, sier Stordalen til VG.


Elsker å planlegge

- Jeg synes den morsomste delen av en fest er planleggingsfasen. Jeg elsker forberedelser, forventninger som bygger seg opp og det å glede gjestene, sier Stordalen til P4.

LES OGSÅ: Stordalen: - Tapt 750 millioner på å binde renta!

Flere kanaler