Hvorfor smaker Grandiosa alltid litt forskjellig?
Hvorfor smaker Grandiosa alltid litt forskjellig? Foto: NTB scanpix
0:00 | 1:40
Du husker kanskje den ene Grandiosaen. Den som var skikkelig god. Den var perfekt. Bunnen var nydelig, osten var smeltet akkurat sånn DU liker den og konsistensen sto til terningkast 6. Men - du klarer aldri å lage pizzaen så god på nytt.

For mange er det nettopp slik, men hvorfor?

Pizzasjefens egne tips

Kommunikasjonssjef Bjørn Brennskag i Orkla Food sier det er ulike grunner til at pizzan sjelden blir helt lik. Det kan være forskjellige typer ovner eller plassering i ovnen som gjør utslaget, men Brennskag mener det viktigste er at den ikke tines.

- Det er viktig at frysekjeden ikke brytes. Det optimale er at man oprettholder en fryst pizza og legger den rett i ovnen. Når pizzaen er ferdig er det også avgjørende hvor fort du spiser pizzaen, noen spiser den med engang, andre lar den hvile, sier Brennskag. 




Flere kanaler