STRESSA? Fortvil ikke. Vi har hentet inn tips fra våre lyttere.
STRESSA? Fortvil ikke. Vi har hentet inn tips fra våre lyttere. Foto: NTB scanpix
Det er ikke mange uker igjen til 1. desember. Mange svetter nok litt ekstra, med tanke på at det skal kjøpes inn 24 gaver til en pakkekalender for å glede sine barn, sin kjære eller andre de setter pris på.

Men fortvil ikke. Vi har spurt våre lyttere om tips til hvordan man kan lage den perfekte pakkekalenderen.

– Vær ute i god tid.

Det er et faktum at å stresshandle gaver ikke alltid er den beste løsningen. Da kan du ende opp med ting du aldri ellers ville kjøpt. Bestem deg for et beløp du skal bruke på kalenderen, og sett av tid.

– Opplevelser

En av lytterne sier at man kan gi opplevelser i kalenderen. For eksempel gi sin kjære en massasje en dag, eller la sin bedre halvdel bestemme middag en dag. Dette legges i kalenderen som en lapp der du for eksempel skriver "Dette kortet gir deg rett til en massasje i kveld".

– Personlig puslespill

Puslespill er et annet tips. Det er 24 dager, så finn et puslespill med 24 deler. Dersom du vil gjøre det mer personlig, kan du jo få laget ditt eget puslespill på forskjellige nettsider. Da kan du for eksempel bestille et puslespill med 24 biter, og som til slutt blir en beskjed eller et bilde.

En far har sendt inn et tips. Han gir sine barn en ny fastnøkkel i forskjellige størrelser hver dag, og når julaften kommer så har de et helt sett, sier han.

For de som setter pris på øl, så forteller en danske bosatt i Norge at man i Danmark får kjøpt 24 flasker øl, innpakket som en adventskalender. Dette kan nok flere voksne sette pris på.

Har du noen tips? Vi vil gjerne høre fra deg!Flere kanaler