Jon Brungot på pressevisning av Knutsen og Ludvigsen og den fæle Rasputin på Filmens Hus i Oslo.
Jon Brungot på pressevisning av Knutsen og Ludvigsen og den fæle Rasputin på Filmens Hus i Oslo. Foto: NTB scanpix
Jon Brunot har stemmen til Knutsen i filmen «Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin». Han ble nedstemt av kona da han forslo at hun skulle gå ned midtgangen  til «Ku i tunnelen» i orgelversjon.

– Jeg turte ikke kjøre hardt på da jeg så hvordan hun reagerte på forslaget mitt. Hun er nok ganske glad for at vi denne helga kan legge Knutsen & Ludvigsen litt bak oss, forteller Brungot som er gjest i P4s Helgefrokost.

Litt skummelt for minstemann
Han sier det har blitt mye Knutsen & Ludvigsen de siste to årene. Selv om kona kanskje er litt lei, har begge barna har blitt hekta på «Dum og deilig». Han skal ta med sønnene for å se filmen på kino denne helgen.

– Han eldste kommer til å ha «the time of his life», mens han yngste kommer til å ha «the worst time of his life», flirer Brungot som har en sønn på fem og en på to år.    

Svett i studio
Den første plata han hørte var «Fiskepudding! Lakrisbåter!», Brungot er en stor fan og beskriver det å jobbe med Øystein Dolmen («Knutsen») som æresfullt og veldig gøy.

– De fire første gangene i studio var det bare å skifte t-skjorte med en gang, forteller Brungot som var helt starstruck.

Hans favorittsitat fra Knutsen & Ludvigsen er:
«Ta en halspastill og gråt når du vil»


Flere kanaler