Middagsselskap
Middagsselskap Foto: Fotolia
0:00 | 2:00
Benedicte er 30 år, singel og på leting etter drømmeprinsen. Om noen uker skal hun i middagsselskap, og hun har troen på at drømmeprinsen kan befinne seg rundt bordet.

Ny datingarena
Lenge har folk møttes via nettdating og det siste året har appen Tinder dominert det digitale sjekkemarkedet. Men er det ikke ofte litt skummelt å skulle dra på date med en du aldri har møtt før? Tenk om personen ser helt annerledes ut enn på bildene, eller at kjemien absolutt ikke er der. Frykt ikke, nå har det kommet et nytt alternativ.

«Du inviteres» er et konsept der du melder deg på via nettsiden. Du oppgir navn, alder, kjønn og hvilken by du vil delta i. Deretter blir du invitert til et middagsselskap med opptil tjue andre single mennesker. Du kan også ta med deg en venn for å lette på nervøsiteten.

- Det skal ikke være fokus på profiler, slik vi kjenner fra andre datingtjenester. Her oppgir du enkel informasjon om deg selv. Målet er en hyggelig kveld der du kan møte andre single mennesker, sier daglig leder Beate Dalegården Skøien.

Trenger flere menn
Hittil har flere tusen nordmenn meldt sin interesse og pågangen er stor, men Skøien har en klar oppfordring.
- Vi trenger flere menn!

Det er knappe to uker til Benedicte skal på middag med en gjeng single mennesker. Forventingene er ikke skyhøye, men hun er spent.
- Det blir veldig spennende! Så får vi se om nervene holder, ler hun.

Er du interessert?
Hørtes dette ut som noe for deg? Gå inn på «Du inviteres» og inviter deg selv på middagsselskap.

Flere saker

Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler