– Er det sant!? Denne reaksjonen må du bare se! Video: P4
Av de over 3000 innsendte kjærlighetserklæringene og påmeldingene til å vinne det store drømmebryllupet, var det Monica Kaumers (32) rørende skildring om mannen i hennes liv, Tomas Johnsrud Rudshaug (33), som stakk av med den store premien: en bryllupspakke til en verdi av 250.000 kr.

– Tomas er den kuleste, artigste og mest positive mannen jeg vet om, skrev Monica til P4.

– Han blir bare mer og mer sexy for hvert år han blir eldre, og jeg gleder meg til å sitte på gamlehjemmet med ham og mimre over alle de rare, tøffe og fantastiske årene sammen!

Monica og Tomas vant drømmebryllupet
Gifteklare Monica og Tomas med ett av deres to barn. Foto: P4

Lurt av Lise
Lise Askvik fra Kjærlighet Uten Grenser fikk gleden av å dele ut premien på besøk hos et intetanende Monica og Tomas i deres hjem i idylliske Drøbak. De fikk fortalt at de var én av tre finalepar, og at de måtte lese på kortet til en blomsterbukett om de hadde vunnet eller ikke. Det hele var selvsagt en bløff, og på kortet kunne de lese at "nå skal dere gifte dere!".

Se den herlige reaksjonen på at de har vunnet i videoen på toppen av saken!


Paret har vært forlovet siden 2006 og har tidligere planlagt hele 10 bryllup opp gjennom tiden. Nå kan de endelig belage seg på en storslått feiring i Høyres Hus den 27. juni, der Nobel Catering & Conditori ordner festlokale, 3 retters meny og dessert, og Gullfunn stiller med gifteringer og morgengaver.

Vi gratulerer!

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler