PARTIPS: Du og din partner garantert like smilende hjem fra ferien om dere følger tipsene.
PARTIPS: Du og din partner garantert like smilende hjem fra ferien om dere følger tipsene. Foto: Shutterstock
Å være tett sammen hele døgnet kan ta på ethvert forhold. Etter sommerferien opplever parterapeuter stor pågang av par som har fått overdose av hverandre.

La oss være ærlige: Familieferie suger, sier de to programlederne fra P4s mest 'romantiske' program, Kjærlighet uten grenser (KUG), Marte Kaasa Arntsen og Lise Askvik.

Sex gode råd:

1) Planlegg på forhånd og avklar forventninger.

Hvis han på død og liv må fiske, trenger jo ikke du late som at du synes det er gøy. Dra på shopping i stedet. Og omvendt.

2) Sett av tid også til å være litt alene.
Dere behøver ikke å sitte oppå hverandre hele tiden. Avstand er gull.
Bruk heller litt ekstra feriepenger på å bo romslig. Å leie seg en leilighet i stedet for et hotellrom, kan være verd ekstra kronene. Kanskje to leiligheter?

3) Ligge med andre?

Hvis dere egentlig ikke er så betatt av hverandre, diskutér muligheten for å ligge med noen andre på sommerfesten på jobben før ferien. Sex med noen du virkelig liker frigjør mye positiv energi.

Artikkelen fortsetter etter bildet

Lise & Marte
PARTIPS: Lise Askvik og Marte Kaasa Arntsen fra P4s kjærlighetsprogram "Kjærlighet Uten Grenser", kommer med sine tips før sommeren. Frem med en klype salt!


4) Kjeft!

Det er bedre å ta en skikkelig krangel enn å gnage på hverandre av "hensyn" av barn, naboer, campingvenner eller andre. Få ut aggresjonen og vær ærlig. I etterkant kan dere enten bli skilt. Eller ha make-up sex. (Eller ikke.)

5) Give a little.
Spør deg selv: Ville du vært villig til å gi partneren din et organ hvis han / hun behøvde det? Da burde du kanskje ofre en orgasme på forholdets alter med ujevne mellomrom? Ferietid er altså en gylden mulighet.

6) Ikke hør på ekspertene. Du/dere er eksperter på deres parforhold. Så ikke kast bort verdifull ferietid på å lese artikler som denne. Slå heller av mobilen og nyyyyyyt tida sammen med den du elsker.

God sommer!


LES OGSÅ: Nok om mus, nå over til rotte!

Flere saker

Jahn Teigen er død Den folkekjære sangeren og musikeren Jahn Teigen er død, 70 år gammel. Tirsdag 25.02 2020
Flere kanaler