PARTIPS: Du og din partner garantert like smilende hjem fra ferien om dere følger tipsene.
PARTIPS: Du og din partner garantert like smilende hjem fra ferien om dere følger tipsene. Foto: Shutterstock
Å være tett sammen hele døgnet kan ta på ethvert forhold. Etter sommerferien opplever parterapeuter stor pågang av par som har fått overdose av hverandre.

La oss være ærlige: Familieferie suger, sier de to programlederne fra P4s mest 'romantiske' program, Kjærlighet uten grenser (KUG), Marte Kaasa Arntsen og Lise Askvik.

Sex gode råd:

1) Planlegg på forhånd og avklar forventninger.

Hvis han på død og liv må fiske, trenger jo ikke du late som at du synes det er gøy. Dra på shopping i stedet. Og omvendt.

2) Sett av tid også til å være litt alene.
Dere behøver ikke å sitte oppå hverandre hele tiden. Avstand er gull.
Bruk heller litt ekstra feriepenger på å bo romslig. Å leie seg en leilighet i stedet for et hotellrom, kan være verd ekstra kronene. Kanskje to leiligheter?

3) Ligge med andre?

Hvis dere egentlig ikke er så betatt av hverandre, diskutér muligheten for å ligge med noen andre på sommerfesten på jobben før ferien. Sex med noen du virkelig liker frigjør mye positiv energi.

Artikkelen fortsetter etter bildet

Lise & Marte
PARTIPS: Lise Askvik og Marte Kaasa Arntsen fra P4s kjærlighetsprogram "Kjærlighet Uten Grenser", kommer med sine tips før sommeren. Frem med en klype salt!


4) Kjeft!

Det er bedre å ta en skikkelig krangel enn å gnage på hverandre av "hensyn" av barn, naboer, campingvenner eller andre. Få ut aggresjonen og vær ærlig. I etterkant kan dere enten bli skilt. Eller ha make-up sex. (Eller ikke.)

5) Give a little.
Spør deg selv: Ville du vært villig til å gi partneren din et organ hvis han / hun behøvde det? Da burde du kanskje ofre en orgasme på forholdets alter med ujevne mellomrom? Ferietid er altså en gylden mulighet.

6) Ikke hør på ekspertene. Du/dere er eksperter på deres parforhold. Så ikke kast bort verdifull ferietid på å lese artikler som denne. Slå heller av mobilen og nyyyyyyt tida sammen med den du elsker.

God sommer!


LES OGSÅ: Nok om mus, nå over til rotte!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
Flere kanaler